Cicloturisme a la Comunitat Valenciana | Blog

Cicloturisme a la Comunitat Valenciana
Pedaleja molt o poc, llarg o curt però pedaleja. Eddy Merckx

Blog

imagen ruta ciclo
13-08-2020

Vaig nàixer als Països Baixos. En els meus records, tots els hiverns són freds, foscos i grisos. Quan era menut, al desembre ens donaven mandarines i taronges deliciosament dolces i ens contaven que venien d’Espanya, encara que jo no sabia exactament on estava. En algun lloc del sud d’Europa.

Ruta btt Alto Mijares
14-05-2020

La Comunitat Valenciana és un autèntic paradís per als amants de la mountain bike i la tardor és el millor moment per a fer rutes. En eixos mesos en què les temperatures se suavitzen i el paisatge comença a mostrar la seua cara tardorenca, és quan més ens abelleix equipar-nos i eixir al camp.

normas circulacion bicicleta
14-05-2020

El ciclisme és un esport amb infinitat de seguidors i adeptes a nivell mundial, i la bicicleta, ja siga de carretera, de muntanya o de passeig, està cada vegada més de moda, no només perquè és beneficiosa per a la salut i la forma física de qui la utilitza, sinó perquè també és un mitjà de transport econòmic, ecològic i que afavoreix la mobilitat en les grans ciutats, on e

imagen macizo del Caroig
14-05-2020

Una vesprada de primavera, m’anime a fer un recorregut, amb la nova Gravel, que he repetit infinites vegades amb la mountain bike, el que sempre hem anomenat a Quesa “la volta a Ludey”. En esta ocasió, en sentit contrari a les agulles del rellotge, per a evitar les dures rampes de la pujada al Planil.

logo eurovelo
14-05-2020

Què és la xarxa EuroVelo?

EuroVelo és una xarxa de 15 rutes ciclistes de llarga distància que connecten i uneixen tot el continent europeu. Tant els cicloturistes com els habitants locals que realitzen els seus trajectes diaris poden circular per estes rutes. EuroVelo preveu que la xarxa estarà bàsicament acabada el 2020.

Els objectius d’EuroVelo són:

almendro en flor
14-05-2020

Una passejada tranquil·la i profunda a Jérica, una joia desconeguda, no només pel seu patrimoni cultural i natural, sinó també per l’amabilitat dels seus habitants.

Ruta Albares
21-08-2020

Una àmplia xarxa de senders que conformen una ruta per al ciclista al cor de l’Alto Palancia.En la línia d’excursions d’investigació, explorant nous camins i descobrint llocs poc coneguts, este dimecres ens hem acostat a conéixer els Albars, un complex nuc de turons no excessivament alts ni amb massa desnivell, on s’entremescla el bosc mediterrani, els pinars antropitzats i els camps de conreu.

   

imagen ruta el alto de las barracas
14-05-2020

Un recorregut en bicicleta de muntanya per un dels paisatges més sorprenents i de major altura del territori valencià. Esta proposta de recorregut en bicicleta per les terres altes del Racó d’Ademús forma part de la Xarxa de Rutes en BTT, que fa deu anys va dissenyar Juan Antonio Barrachina per tal de descobrir i disfrutar d’esta comarca tan poc coneguda.