Cicloturisme a la Comunitat Valenciana | Blog

cicloturistes en el litoral de Castelló
Cicloturisme a la Comunitat Valenciana
Pedaleja molt o poc, llarg o curt però pedaleja. Eddy Merckx

Blog

normas circulacion bicicleta
04-12-2019

El ciclisme és un esport amb infinitat de seguidors i adeptes a nivell mundial.

imagen macizo del Caroig
16-10-2019

Una vesprada de primavera m’anime a fer amb la nova gravel, un recorregut que he repetit infinitat de vegades amb la bicicleta de muntanya, a Quesa és coneguda de sempre com “la volta a Ludey”. En aquesta ocasió, en sentit contrari a les agulles del rellotge, per a evitar les dures rampes de la pujada al Planil. Una ruta en la qual m’endinsaré un poc en el massís del Caroig i que em permetrà endevinar la immensitat d’aquest territori.

logo eurovelo
16-10-2019

Què és la xarxa EuroVelo?

EuroVelo és una xarxa de 15 rutes ciclistes de llarga distància que connecten i uneixen tot el continent europeu. Les rutes poden ser utilitzades tant per cicloturistes com pels habitants locals que realitzen els seus trajectes diaris. EuroVelo preveu que la xarxa s’haurà completat substancialment per a l’any 2020.

Els objectius d’EuroVelo són:

almendro en flor
16-10-2019

Un passeig tranquil i profund a Xèrica, una joia desconeguda no solament pel seu patrimoni cultural, natural, també per l’amabilitat dels seus amfitrions.

Per a gaudir d’aquesta ruta sense presses, sentint totes les sensacions de la naturalesa, el millor és realitzar-la per etapes i sense ser en el mateix dia. I si és en una e-bike (bicicleta elèctrica), millor encara –sempre ens pot donar una “assistència” quan la necessitem i no suem.

Ruta Albares
16-10-2019

Una extensa xarxa de sendes conforma una ruta per al ciclista en el cor de l’Alt Palància.

En la línia d’excursions d’investigació, explorant nous camins i descobrint llocs poc coneguts, aquest dimecres ens hem acostat a conéixer els Albares, un complex nu de pujols sense excessiva altitud ni desnivell, on s’entremesclen el bosc mediterrani, les pinedes antropitzades i els camps de cultiu.

   

imagen ruta el alto de las barracas
15-10-2019

Un recorregut amb bicicleta de muntanya per un dels paisatges més sorprenents i de major altura del territori valencià.

imagen de naturaleza en el rincón de Ademuz
15-10-2019

Una proposta ciclista senzilla, sense quasi desnivell, que segueix els pobles del Racó d’Ademús situats al costat del riu Túria.