Blog

Fiera del Cicloturismo

Fiera del Cicloturismo

Turisme CV participa a la “Feria del cicloturismo” amb tres taulells en els quals va comptar amb la presència de Costa Blanca, Benidorm i València Turisme. Aquest esdeveniment va tindre lloc els dies 12 i 13 de març a la Fabbrica del Vapore de la ciutat de Milà, tractant-se d’un certamen clau per a impulsar la comercialització i promocionar l’oferta cicloturística de la Comunitat Valenciana amb el mercat italià, sisé mercat emissor de turistes per a la nostra regió. 

El secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer ha assenyalat que aquesta acció promocional és una ocasió única per a comercialitzar l’oferta cicloturística de la Comunitat amb el potencial públic d’Itàlia. D’aquesta manera, es reafirma el compromís de Turisme pel desenvolupament del cicloturisme, un producte amb un alt índex de projecció pel seu component desestacionalizador i la tendència de la demanda a la cerca d’un turisme experiencial.

La fira ha sigut un esdeveniment multitudinari que ha comptat amb la presència de més de 15.000 assistents entre públic final i professionals del sector que van tindre l’oportunitat de visitar els estands dels més de 50 expositors presents. Durant la segona jornada, el Tècnic de Producte Diego Ramírez va dur a terme una ponència en la qual va exposar l’àmplia varietat de recursos i el potencial de la nostra regió per al desenvolupament del cicloturisme, posant en valor la professionalitat del teixit empresarial de la indústria cicloturística valenciana.