Blog

imagen la vall

Cicloturisme a la Vall d'Albaida

La comarca de la Vall d'Albaida, integrada per 34 municipis i situada a sud de la província de València és una joia d'interior que alberga nombrosos atractius culturals i naturals. La seva proximitat amb la costa i amb les capitals de província, fan d'ella un lloc perfecte per a la pràctica del turisme rural i d'interior, així com del cicloturisme.

Rodejada de muntanyes, la Vall d’Albaida és un territori de gran bellesa que conserva en essència un món rural amb un immens patrimoni cultural i on la tercera part de la comarca està protegida amb alguna figura legal que garanteix la conservació del seu paisatge natural.

Roda la Vall d’Albaida és una proposta de viatge amb bicicleta que recorre la comarca en cinc etapes buscant els camins alternatius i passant per les poblacions i llocs de major interés. En la present guia trobarem, a més d’una completa fitxa tècnica i el perfil orogràfic, una descripció detallada de la travessia i una sèrie de propostes, les rutes temàtiques, que permeten ampliar la ruta general i per tant, aprofundir en el coneixement del paisatge. Pinzellades d’aspectes geogràfics, culturals i gastronòmics, juntament amb una sèrie de suggeriments destacats per a veure i gaudir, d’un viatge marcat per l’amabilitat i cordialitat dels seus habitants

Roda la Vall d'Albaida. 374 km en bicicleta por la Vall d’Albaida.
Travessia general > 5 etapes >  22 municipis > 201 km
8 rutes temàtiques > 173 km


Vos animem a descobrir pedalejant aquesta interessant comarca.

Descarrega't tota la guia:

https://api.valldalbaida.com/admin/files/5394/Guia-Roda-la-Vall_VAL-la-…