Blog

Ruta Bici Albufera

Easy Albufera

L'empresa The Easy Way us presenta el seu tour Easy Albufera que consisteix en un passeig amb bicicleta pel Parc Natural de l’Albufera, un lloc únic al món conegut per ser un recipient de biodiversitat i vida fluvial que s’estén des del poble de Pinedo fins a Sueca.

El punt de partida del tour és la botiga, The Easy Way, en l’avinguda de França 10, lloc des del qual iniciareu aquesta aventura amb bicicleta cap al poble del Saler. En l’embarcador del Saler pujareu les bicicletes a una barca típica de l’Albufera sobre la qual travessareu els canals dels arrossars eixint a la llacuna fins a arribar a l’embarcador de la Gola del Puchol. Una vegada en l’embarcador baixareu les bicicletes i seguireu el tour pedalant a través del magnífic paratge natural, en silenci i amb zero emissions, respectant la flora i fauna local.

La volta cap a València pot ser de dues maneres, amb vista a la mar, per les platges del Saler i Pinedo o per dins del Parc Natural de l’Albufera travessant el bosc Mediterrani. Per al tour podeu comptar amb una guia oficial de la Comunitat Valenciana o bé realitzar-lo per lliure usant un dels plànols de l’Albufera en els quals s’assenyala tot el carril bici disponible, realitzats per l’empresa The Easy Way. A més, es pot triar usar bicicletes de passeig o bicicletes elèctriques, de manera que el tour també és accessible per a persones de tercera edat o amb alguna discapacitat.

El tour pot durar de 3 a 6 hores, segons la modalitat triada. També és possible variar el passeig amb barca fins a arribar a l’embarcador del Palmar, un poble històric lligat al cultiu d’arròs i on encara es poden veure antigues Barraques Valencianes on vivien els pescadors. La volta amb bicicleta des del Palmar fins a València serà de 18 km.

Aquesta acció pretén acostar al visitant a la naturalesa, la història i la cultura de l’entorn natural de la Comunitat Valenciana de manera eco-sostenible, generant un turisme saludable al Parc Natural de l’Albufera. Des de The Easy Way sempre han estat compromesos amb la difusió del turisme sostenible, ajudant les petites empreses de la zona a generar beneficis econòmics que permeten la creació de nous llocs de treball en el marc de la sostenibilitat.

El tour tindrà un preu d’entre 22 i 54 euros per persona. Hi ha possibilitat de fer tres tours al dia durant els mesos de primavera i estiu. I durant els mesos de tardor i hivern es podran fer dos tours al dia. Cada tour pot eixir amb tres barques i portar a 45 persones. Així que disposen d’una capacitat de 135 persones al dia a la primavera-estiu i de 90 persones al dia a la tardor-hivern.