Blog

Fiera del Cicloturismo

Fiera del Cicloturismo

Turisme CV participa a la “Feria del cicloturismo” amb tres taulells en els quals va comptar amb la presència de Costa Blanca, Benidorm i València Turisme.

Ruta Bici Albufera

Easy Albufera

L'empresa The Easy Way us presenta el seu tour Easy Albufera que consisteix en un passeig amb bicicleta pel Parc Natural de l’Albufera, un lloc únic al món conegut per ser un recipient de biodiversitat i vida fluvial que s’estén des del poble de Pinedo fins a Sueca.

Red de Itinerarios No Motorizados

La Generalitat aposta per la sostenibilitat i el ciclisme

La Generalitat, per mitjà de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha iniciat el procediment d’elaboració del Pla d’acció territorial de caràcter sectorial (PATS) de la Xarxa d’Itineraris No Motoritzats de la Comunitat Valenciana.

Ruta BTT

Los 3 Reinos BTT

La ruta cicloturista BTT dels 3 regnes discorre per dos dels parcs naturals més importants de la Comunitat Valenciana com són el Parc Natural “dels Ports”, pel Parc Natural de la “Tinença de Benifassà” i per la comarca del Matarraña.

imagen la vall

Cicloturisme a la Vall d'Albaida

La comarca de la Vall d'Albaida, integrada per 34 municipis i situada a sud de la província de València és una joia d'interior que alberga nombrosos atractius culturals i naturals. La seva proximitat amb la costa i amb les capitals de província, fan d'ella un lloc perfecte per a la pràctica del turisme rural i d'interior, així com del cicloturisme.

imagen ruta ciclo

Cicloturisme a través de la "València exòtica"

Vaig nàixer als Països Baixos. En els meus records, tots els hiverns són freds, foscos i grisos. Quan era menut, al desembre ens donaven mandarines i taronges deliciosament dolces i ens contaven que venien d’Espanya, encara que jo no sabia exactament on estava. En algun lloc del sud d’Europa.

Ruta btt Alto Mijares

L’Alt Millars, un paradís tardorenc per als amants de la mountain bike

La Comunitat Valenciana és un autèntic paradís per als amants de la mountain bike i la tardor és el millor moment per a fer rutes. En eixos mesos en què les temperatures se suavitzen i el paisatge comença a mostrar la seua cara tardorenca, és quan més ens abelleix equipar-nos i eixir al camp.

normas circulacion bicicleta

El ciclista responsable i segur

El ciclisme és un esport amb infinitat de seguidors i adeptes a nivell mundial, i la bicicleta, ja siga de carretera, de muntanya o de passeig, està cada vegada més de moda, no només perquè és beneficiosa per a la salut i la forma física de qui la utilitza, sinó perquè també és un mitjà de transport econòmic, ecològic i que afavoreix la mobilitat en les grans ciutats, on e