Blog

Ruta BTT

Los 3 Reinos BTT

La ruta cicloturista BTT dels 3 regnes discorre per dos dels parcs naturals més importants de la Comunitat Valenciana com són el Parc Natural “dels Ports”, pel Parc Natural de la “Tinença de Benifassà” i per la comarca del Matarraña. Una ruta d’autèntic BTT que et descobrirà l’encant del Massís “del Port”, els magnífics paisatges agrestos de la “Tinença de Benifassà” i la tranquil·litat del Matarraña.

Des de l’empresa 7 Pobles t’ofereixen la possibilitat de que gaudisques d’aquesta ruta en dues modalitats diferents:

En 2 etapes: Dissenyada per a aquells que volen gaudir d’un autèntic cap de setmana de BTT per unes muntanyes de somni.

En 3 etapes: Dissenyada per a aquells que tenen menys pressa i volen gaudir d’una travessia de gran recorregut pels 3 regnes.

Aquest recorregut transcorre per camins i senderes perfectament ciclables però no està senyalitzat expressament, així que hauràs d’anar amb el mapa i el GPS per a poder orientar-te adequadament. Per tal que pugues viure l’experiència sense preocupar-te de res, l’empresa 7 Pobles et proporciona un pack que inclou un mapa, tracks, brífing de la ruta, maneguets personalitzats Enforma Socks, Visera Lurbel, GPS Garmin Dakota 20 amb el track (lloguer 5€/dia), mel de la Tinença i cervesa artesana Mestral.

Els serveis i els preus són els mateixos per a les dues rutes i cal destacar que compten amb un servei de recollida a l’estació de tren, així que només has de gaudir del viatge sense haver d’agafar el teu propi vehicle. A més, 7 Pobles té un servei d’organització de rutes i acompanyaments que et pot servir d’ajuda si tens algun interés a visitar llocs concrets perquè gaudis del paisatge i del recorregut. La ruta està pensada per a fer-la en 2 o 3 etapes i sempre dormint en el mateix lloc, així no has de pensar a transportar el teu equipatge ja que sempre el tindràs a punt.