Viatja

Vies verdes, rutes i centres btt
Centres BTT

Centre BTT La Ribera

Valencia
Alzira

Amb les nou rutes d'aquest Centre BTT, es poden recórrer els diferents escenaris que formen la plana al·luvial quaternària de la ribera del Xúquer emmarcada entre la serra de Corbera i les muntanyes de Tous, amb tarongerars extensos i infraestructures de regadiu úniques en el món, amb una càrrega cultural important com són la Ruta dels Monestirs, descrita com a travessia, així com la transició de la planura litoral a les valls de la Murta i la Casella.

La ciutat d'Alzira ofereix un valuós patrimoni històric i artístic, amb el seu centre històric murallat. En el seu entorn, el paisatge rural valencià per excel·lència, entre els tarongers, muntanyes i valls, on s'alcen belles mostres de l'arquitectura rural de finals del segle XIX i principis del XX.

Una sèrie de propostes excursionistes comprenen la plana d'inundació del Xúquer, amb camps fèrtils regats per les aigües de la Séquia Reial i les serres de Corbera, el Cavall Bernat i les Agulles, des de les quals es contempla l'immens tapís verd de tarongers fins a la mateixa platja de Cullera.

Descobreix totes les seues rutes ací.

Informació turística ací.

Centro BTT La Ribera

Obri la ubicació
Telèfon
+34 962 417 414 / +34 627 032 939
Adreça

Hotel-Restaurante La Casa Blava
Avenida Adrián Campos Súñer, s/n
46600 Alzira (València)