Descobreix

Vies verdes, rutes i centres btt
Vies Verdes

Vía Verda de Dénia

Alicante
Dénia

Aquesta Via Verda va ser inaugurada en un primer moment com un recorregut dins de la xarxa de Camins Naturals. Segueix el traçat de l'antic ferrocarril Carcaixent-Dénia que transportava taronges fins als ports de Gandia i Dénia per a la seua exportació.

Està preparada en la seua totalitat i molt ben senyalitzada, amb panells informatius sobre la història del ferrocarril i podria enllaçar-se amb el tram Oliva-Gandia, la Via Verda de la Safor encara que no ha sigut de moment adaptada com a via verda en la seua totalitat. També pot connectar-se amb el Verger i des d'ací pel carril bici fins a la Marjal de Pego-Oliva, un aiguamoll de gran importància biològica i paisatgística, ja que és el lloc del naixement del riu Racons, on afloren nombrosos brolladors com la Font Salada. També és una de les eixides al mar del Centre BTT Vall de Pop que enllaça Dénia amb Parcent.

La Via Verda de Dénia recorre els camps i les cases modernistes envoltades de palmeres, en un entorn de gran bellesa emmarcat pel Montgó i la serra de Segaria.

Mes informació ací.

Adreça

Dénia - Els Poblets.

6 km.