Descobreix

Vies verdes, rutes i centres btt
Rutes cicloturistes

Guia d'itineraris de cicloturisme per la província d'Alacant

-

Si alguna cosa caracteritza a la província d'Alacant és la diversitat dels paisatges, els pobles i les tradicions culturals, que atrauen milers de visitants al llarg de l'any i converteixen la nostra província en un punt turístic de primer orde.

No cal ser atletes d'elit o tindre una preparació física alta. Únicament pretenem que gaudiu d'uns itineraris pensats i seleccionats per la bellesa i senzillesa.

Des del pla fins a la muntanya, 24 itineraris ens acosten a racons naturals únics, ben conservats, i a pobles que han sabut mantenir l’encant al llarg del temps, gràcies a unes gents treballadores i hospitalàries.

És una altra manera de viatjar, sense l'estrés que produeix moltes vegades el cotxe, d'una manera més neta i respectuosa amb el medi ambient. En definitiva, una manera de turisme més sostenible.

Recórrer els camins i les carreteres alacantines amb bicicleta permet tindre una visió més clara de la realitat de la nostra província, on el desenvolupament econòmic i social dels nostres pobles s'uneix al respecte per les tradicions i el passat.

 

Relació de rutes

Guia de Itinerarios Cicloturistas por la provincia de Alicante

Obri la ubicació