Descobreix

Vies verdes, rutes i centres btt
Grans rutes

Els Tres Regnes

Castellón Mediterráneo
El Boixar

Ruta cicloturista de muntanya dissenyada per a BTT que discorre pel Parc Natural de la Tinença de Benifassà, els Ports i la comarca del Matarranya. És un itinerari de bellesa salvatge i espectacular, amb canons fluvials profunds, cims de vertigen i boscos densos, inclosa la fageda més meridional d'Europa. No exempta d'una certa duresa, aquesta travessia de caràcter circular pot ser realitzada en dues o en tres etapes. En total parlem de 180 km amb punt de partida i final en el poble castellonenc d’El Boixar.

Des de la pàgina web 7pobles.com, també poden personalitzar la travessia, fer les etapes més curtes i per tant dedicar-li més dies, o encarregar-se de la logística per a fer la Volta als Ports amb bicicleta de carretera per a aquells cicloturistes que preferisquen l'asfalt i el pas per totes i cadascuna de les poblacions de la Tinença.

Ruta ideal per a realitzar-la en 3 etapes unint els 3 antics regnes històrics d'Aragó, Catalunya i València.

Amb 180 km es recorren íntegrament dos parcs naturals protegits, com són el Parc Natural de la Tinença de Benifassà i el Parc Natural dels Ports.

Amb la variant de carretera dissenyada a mesura del visitant, el cicloturisme més pur, ens acosten els set pobles de la Tinença de Benifassà.

Qr ruta els tres Regnes

 

 

 

Els Tres Regnes

Obri la ubicació