Activitats Nàutiques en la Comunitat Valenciana

Activitats nàutiques en la Comunitat Valenciana

Activitats Nàutiques en la Comunitat Valenciana

"Sovint em pregunte per què estimem tant el mar. Jo crec que perquè venim d'ell... I cada vegada que tornem al mar... tornem als nostres orígens." John F. Kennedy

600 km navegables, 30 destinacions nàutiques, 50 ports i marines.

Descobreix un lloc al Mediterrani d’aigües càlides i transparents, on disfrutar al màxim de reserves marines, parcs naturals, platges infinites, illes volcàniques, cales amagades, penya-segats escarpats, coves... paisatges de pur Mediterrani amb opcions infinites.

Navegar per la Comunitat Valenciana és estar en contacte amb paisatges de pur Mediterrani. Dels més de 600 quilòmetres de costa, quasi un 20% està considerat de rellevància ecològica. Quatre serralades de litoral, un arxipèlag volcànic i tres reserves marines són els paisatges a l’abast de la teua proa. Una àmplia oferta de servicis nàutics formada per 22.000 amarradors es distribueix al llarg del territori valencià en 50 ports i 30 destinacions especialitzades.

Pel que fa a les activitats aquàtiques, tant si busques relaxar-te a la vora del mar com si prefereixes elevar al màxim el nivell d’adrenalina, en l’àmplia costa de la Comunitat Valenciana podràs trobar mil opcions per tal de disfrutar amb intensitat.  Ací trobaràs les millors propostes per a programar el teu pròxim viatge a la Comunitat Valenciana.

 

 

 

Descobreix

ESPORTS AQUÀTICS, PORTS I MARINES, ESPAIS NATURALS MARÍTIMS I MOLT MÉS.

Experiències

LES NOSTRES PROPOSTES MÉS REFRESCANTS PERQUÈ VISQUES LA COMUNITAT VALENCIANA AL MÀXIM

Blog

Sup yoga València Ocean Republik
14-08-2020

Si t’apassiona el mar com a mi, és possible que ara més que mai busques activitats aquàtiques i tornar a connectar amb la natura.

En el meu cas, este estiu he pogut sentir el mar d’una forma molt peculiar, i és que sempre hi ha opcions de turisme actiu per descobrir.

Amplia les perspectives... Esnòrquel en família
05-08-2020

On tens el límit quan mires al mar des de la platja? Acaba on els xiquets ja no fan peu? És un lloc que t’intriga i que et suscita respecte al mateix temps?

Ens veus mentre passeges amb la família pel Club Nàutic de La Vila i, per què no? Sembla un lloc còmode, alegre i actiu. La curiositat guanya terreny des que has vist com es prepara aquella família amb les ulleres, els tubs, les aletes i els jupetins.

Travessia en veler de cap de setmana: València-Moraira-Dénia
05-08-2020

Navegar sempre ha sigut una de les experiències per la qual el ser humà ha sentit més fascinació, i més encara si és en un veler.

Una de les zones de la Comunitat Valenciana que reuneix més possibilitats per a alternar la navegació